LightWEB
LightWeb

A B O N N E M E N T   P Å   F R U K T / G R Ø N T

Vi tilbyr ferske økologiske grønsaker og frukt levert direkte til deg kvar 14. dag.
Leveringsdistrikt: Nesna og Rana


Vi har gått inn i samarbeid med Vidar Grøtting i Økomat Innherred for å kunne levere økologisk mat av best mogleg kvalitet og ein grei pris.  Det betyr at du kan gå inn på www.okomat.no og registrere deg som kunde eller bestille varer. Du vil som før få nokre varer vi sjølv har dyrka i Handnesgården.  Ellers tar Vidar inn varer først og fremst frå Trøndelag, men supplerer frå resten av landet og import der det er nødvendig.  Alt er sjølvsagt økologisk!
  • Økologisk kalvekjøt av vestlandsk fjordfe kan også bestillast. Beinfritt og vakumpakka
  • Økologisk potet frå Handnesgården
Før i tida meinte ein at poteten var halve føda, idag er vel kosten litt meir variert. Men det nytter ikkje å få til eit godt middagsmål om poteten ikkje er førsteklasses. Unn deg difor den kjempegode poteten frå Handnesgarden. Handnesgården finn du ute på ei øy på Helgelandskysten. Dette er ein gard med røtter heilt tilbake til steinalderen. Den fruktbare jorda vert også i dag dreven på naturens primissar. Tidleg på våren vert jorda pløyd og gjødsla med 2 år gamal kompost. All jordarbeiding og ugrasregulering går føre seg med hest og handkraft for å ta best mogleg vare på livet i jorda og kvaliteten på plantane som veks her.
Vi tilsett ingen kjemisk gjødsel eller sprøytemiddel. Midnattsol, regn og salt vind frå havet saman med gamal kulturjord gir potetane den spesielt gode og rike smaken.

Vi har desse sortane:
  • Mandelpotet: Kongen blant poteter, velsmakande, mjølen og kokar på 10 min. 180 kr / 10kg
  • Indianarpotet eller Raud Mandel: Liknar på fetteren mandelpotet, men har raudt skal. Gamal sort frå Leirfjord. 180 kr / 10 kg
  • Blåpotet Gamal sort frå Troms, blått skal og blåmelert inni. Veldig god og mjølen. Den poteten som lagrar best. 140 kr/ 10 kg
  • Jøssing Gamal sort frå Handnesøya. Kvit potet med rutete skal. Manges favortitt. 140 kr / 10 kg
  • Aksel Rund og raud, god matpotet 120 kr / 10 kg
Sigbjørn og Jasmin køyrer heim potetane. Ta kontakt og vi leverer på døra.
 
Adresse: N-8724 Saura
      Telefon: +47 75 05 73 97      Mobil: +47 958 95 061      E-post: kleo@handnesgarden.no© Designa Det


 

 

© LightWeb