LightWEB
LightWeb

A N S Ü R   B O M F R I   S A L

Kvifor er det betre for hesten med ein bomfri sal?
 

Mange salar kallar seg bomfrie/bomlause, men har likevel stive og harde delar i sete. Ansür har ei oppbygning som er heilt fleksibel og gjer at den same salen passar alle hestar. Frå den minste ponni til ein stor trekkhest formar salen seg etter hestekroppen.

Salen er bygd opp av kvalitetslær og er stoppa med eit ekstremt støtabsorberande stoff utvikla av NASA. Det gjer den behageleg for både hest og ryttar.

Les meir på:

www.ansursaddle.com

Vi er distributør for Ansür sal i Noreg. Vi sender ut sal til utprøving mot depositum, eller kan ha ein demonstrasjon i din rideklubb eller nærmiljø.

Alle salar vert produsert etter kunden sitt ønskje og spesifikasjon. Difor kan det vere vanskeleg å gi ein eksakt pris på førehand.


Salen betalast til på forskott og det er ca 1 månad leveringstid.

Eg vil rekne ut pris på det alternativ du eksakt ønskjer. Prisane er med førehald om vesentleg kursendring.


Dette seier nøgde brukarar:

Hei.
Jeg er selv en kjempefornøyd eier av en ansur classic. Har ridd med den i over et år nå og kan ikke tenke meg noen bedre sal!  Har prøvd den med godt resultat på flere hester, men til daglig ligger den på min araberhoppe. Hun trives også bedre med denne salen enn noe annet. (alle andre saler havner opp på skuldrene hennes).
Oppdaget nå plutselig at du var oppført som distributør i Norge. Siden salen foreløpig (så vidt meg bekjent) er relativt lite utbredt i Norge, tenkte jeg at det kunne være greit for deg å vite at det finnes en fornøyd saleier i Fredrikstad.
Jeg er i ferd med å slippe opp for "lærpleiemiddelet" som fulgte med salen da jeg kjøpte den. Har du noen mulighet til å skaffe mer av dette?
Med hilsen Ellen Øidvin
 

Hei!
Jeg har fått låne en Ansür bomløs sal til demo i nærmiljøet (Akershus)fra forhandler i Norge. Ansür bomløs sal er en av få bomløse saler som virkelig ser ut som en "vanlig" engelsk sal og som er håndsydd kvalitet til minste detalj. Salen finnes i flere modeller alt etter hva du skal bruke den til. Her kan nevnes dressur, sprang, distanse modeller m.m. Demosalen som jeg har er en dressur-modell.

Ansür salen er laget med et spesielt støtdempende materiale og pads hjelper til å løfte salen fra hestens ryggrad om den er lite muskelsatt. Videre er dette trolig den eneste salen på markedet som virkelig passer ALLE typer hester uansett hvordan de forandrer seg over tid (Men dette kommer selvfølgelig an på hestens rygglengde - shire og mini shettis har ikke like stor plass til samme sal).

Jeg har selv prøvd flere andre bomløse saler men ingen av dem passet hesten min slik denne gjør. Jeg ville heller ikke ha en sal som så ut som en krysning mellom western, stocksal og engelsk sal i skjønn forening (noe som ofte er tilfelle for andre bomløse saler på markedet). Her får man en sal som er virkelig vakker å se på, i fineste skinn - i tillegg til at hesten beveger seg fritt under den og du får bedre kontakt med hestens bevegelser.

Ansur har nå også kommet med et helt unikt support system som gjør at du kan flytte støtteklosser i salkappene for å passe deg og din ridestil. Disse klossene finnes i flere størrelser. Er dere nysgjerrig på hva dette er for noe så gå inn på www.ansursaddle.com og ta en titt. Videre kan dere lese mer om hvorfor det er lurt å bruke sal uten bom hos Ansur's eneste forhandler i Norge: www.handnesgarden.no

Jeg kommer gjerne en tur innom deres stall og demonstrerer og prøver salen på hestene som står der om dere er interessert! Jeg har salen bare til september, og gjør dette helt gratis så ta snarlig kontakt! Denne salen er det verdt å prøve!
Hilsen Grete Jørgensen

Kontakt

Handnesgarden

Mobil Sigbjørn: 90 14 10 02
Mobil Kleo: 95 89 50 61

E-post Kleo:
kleo@handnesgarden.no

E-post Sigbjørn
post@handnesgarden.no

Pris på (alle prisar inkl frakt, norsk toll og avgifter)
Ansür Classic          kr 18900
support system        kr 2550

Adresse: N-8724 Saura
      Telefon: +47 75 05 73 97      Mobil: +47 958 95 061      E-post: kleo@handnesgarden.no© Designa Det


 

 

© LightWeb